jan 21 2008

Hétfő esti zene - Michel Petrucciani

...csak a szív számít, az akarat, az előretörés, önmagunk meghaladása. Nem a test számít, nem az arányos csontozat, a tökéletes alkat. A győzelem (és a szépség) a szívből indul, a vágy megvalósításából.
A szív számít, az erő, amit beleadunk, a küzdés, az alkotás. Mert van értelme. Emberek lehetünk, akik folyamatosan átrajzoljuk átlépjük, újragondoljuk határainkat.

 



Michel Petrucciani






Little piece in C for U





 



Brazilian like



 



Looking up

A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr100306534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklósi H. Koppány 2008.01.22. 11:03:56

Hogy ez mennyire így van, mi sem bizonyítja jobban, mint a következő bizonyságtétel. A fiú végtagok nélkül születet és a szülőszobában az édesanyja azt mondta: "ez nekem nem kell." Megszégyenítő, hogy milyen hittel beszél Isten munkájáról. Lehet, hogy nekünk necces ez a "jöjjönelőreakimegakartérni" evangelizáció, de minden esetre engondolkodtató, önmagunknak tükröt tartó és számvetésre késztető videó. Nos: video.google.com/videoplay?docid=-110994457873269335
süti beállítások módosítása