máj 28 2009

Május 22. - Táblák (képek)

 

 /Lesz még.../


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr831149269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bella Péter · http://reposzt.hu/ 2009.05.29. 09:27:05

REAKCIÓN kikerültünk az oldalhajóra (köszönjük!), ezzel a szöveggel: "Délvidék, Felvidék, Partium, Erdély visszatér". Ez a Restitutio Spiritualis.
Szerényen jelezném, hogy közrefogják Zalaegerszeget.

Gandalf Garaboncias 2009.05.29. 14:46:04

Köszönet a képekért!
Már csak azért is örülök ennek a vizuális dokumentációnak is, mert amit a tévé élő közvetítés néven sugárzott, az meglehetősen kiábrándítónak tűnt: öregemberek sokaságát mutatta, mintha fiatalok nem is lettek volna ott (pedig...).
Nem állítom, hogy ez feltétlen tudatos koncepció lett volna, de tény, hogy aki csak ezeket a felvételeket látta, annak az járhatott a fejébe: "ó, pár száz öreg nénike meg bácsika határon innen és túl most nosztalgiázik egy picit és ünnepli az egyesülést". Kicsit olyan régimódi volt a tudósítás stílusa is.

Ez is valahol hozzátartozik az egyház kommunikációjához, hiszen sajnos nem csak mi kommunikáljuk magunkat mások felé, hanem a főbb médiák is kommunikálnak minket a világ felé. És az emberekben a mainstream média képe erősebb, mint az, amit az egyházi kommunikációs csatornák próbálnak eljuttatni az emberekhez.

Esetleg saját videót nem tudnátok összevágni a blog olvasóinak, hogy legyen egy alternatív mozgóképünk is?
süti beállítások módosítása