dec 31 2008

CtrlAltDel - Boldog, új...

 

...csak a naptár lesz új, én ugyanaz leszek holnap is. Csak a naptár indul tisztán, én viszem tovább az elmúlt év (évek!) csomagját. És igen, bármennyire rossz, maradnak a félelmek, a tanácstalanság, az el nem intézett ügyek. A '08-as naptár betelt, ez rólam nem mondható el.

Nem hiszem el a fogadalmak illúzióját, de szeretem a lencselevest. Nem gondolom, hogy minden másként lesz, de a vágy, hogy az következő év tiszta lapjából még nekem is jut valami, bennem is él. De azt is tudom, a folyó idő, a pörgő másodpercek, a tépődő naptárlapok felett ott az, aki az Alfa és az Ómega. Aki megadja a megmásíthatatlan lehetőségeket, az alkalmas időt.

És ezúton kívánok minden blogunkra tévedő vagy azt régóta ismerő, hívő vagy hit nélküli, vágyakozó vagy elkeseredett, elveszett vagy megtalált olvasójának boldog, új...


...reggelt, élményt, tervet, célt, vágyat, lehetőségeket, győzelmeket, távlatokat, örömöket, színeket, hangokat!
És persze azt, hogy mindebben helye legyen Istennek is.
Mert úgy teljes...


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr15850013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása