jún 03 2008

MorFONdír XIV.

Néhány év alatt igen népszerű lett a wellness. Naponta bombáznak reklámokkal, amik kínálják a különféle szállodák wellness hétvégéit. Eddig még egyszer sem próbáltam ki, állítólag nagyon jó. Azonban az árak már az elején elveszik az ember kedvét. Ez a trendi kikapcsolódás, feltöltődés, regenerálódás is megmarad azoknak, akiknek fontos a divatos életforma és meg is tudják fizetni.



 

De mit tegyen az átlagmagyar? Sem pénz, sem idő nem áll milliónyi emberek rendelkezésére, hogy testi-lelki egészségüket reparálják. Nem kell kétségbe esni, csak vissza kell térni a jól bevált formákhoz. Fagyizás a családdal, lebegés a bányatóban, miközben az elsuhanó bárányfelhőket nézzük, leutazás falura a rokonokhoz, esti beszélgetések a tornácon, focizás a gyerekkel, mosoly és virág a Kedvesnek, ölelés mindenkinek, akit szeretünk.

Nem kell messzire menni, mert az igazi wellness karnyújtásnyira van. Biztos, hogy nem trendi, de hatásosabb, mint a méregdrága hétvégi felüdülés.


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr93501247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása