már 05 2008

Biblia éve - Ajándékozz egy Bibliát!

Egy nagyon jó kezdeményezés!




Ehhez kapcsolódó cikk a bibliaeve.hu oldalról:

 

FELHÍVÁS:
Ajándékozz egy Bibliát 2008-ban!


A közelmúltban küldtünk egy plakátot a Magyar Bibliatársulat körlevelével együtt. A gyülekezeteinkben indított "Ajándékozz egy Bibliát 2008-ban!" mozgalom célkitűzése az, hogy arra bíztassuk a gyülekezeti tagokat: a Biblia éve egyedülálló alkalom és lehetőség arra, hogy a Bibliát nem ismerő, templomba nem járó családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek végre egy igazán értékes ajándékot vegyenek, névnapra, születésnapra vagy éppen karácsonyra: egy Bibliát. Az ajándékozás az öröm mellett mindig gondot is jelent, ugyanakkor annyi értéktelen vagy szükségtelen ajándékkal lepik meg egymást az emberek, hogy számunkra egyértelműnek tűnik: a Biblia éve alkalmat teremthet végre egy "életmentő" ajándék átadására is.

További árengedmény...
Felhívva a figyelmet a Magyar Bibliatársulat kiadója, a Református Kálvin Kiadó eddigi általános, gyülekezeteknek adott 20%-os árengedményére, reméljük, hogy a gyülekezetek is meghirdetnek iratterjesztéseikben olyan további akciókat, amelyek eredményeként a "külsős" vásárlók, és azok, akik csatlakozni akarnak az "Ajándékozz egy Bibliát 2008-ban!" akcióhoz, ebben az évben talán még olcsóbban, akár 30 vagy 40%-os engedménnyel is megvehetik a Bibliát a helyi gyülekezetek "jóvoltából".

 


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr12366361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása