jan 18 2008

Blog és blogok, avagy mond meg hol blogolsz, megmondom ki vagy

Amit megeszel, az vagy, hangoztatták néhány éve vegetáriánus barátaim, amikor látszólagos undorral, de szerintem titokban irigykedve, nézték, ahogy sült kolbászt falatoztam, ízlelőbimbóim és gyomornedveim legnagyobb örömére. Nem hatott meg a fenyegetés, hogy esetleg sertéssé változok. Ehhez nem elég disznóságot enni, disznóságot is kell művelni. Tehát, amit eszünk, az nem tesz barbár hordává, még ha félig átsütött, enyhén véres marhaszeletről is van szó.
Azonban más a helyzet a véleményünkkel. Önmagunkat fejezzük ki, mikor véleményt alkotunk, akár a sajátunkat hangoztatjuk, akár egy számunkra elfogadott véleményformáló szavait ismételgetjük. Így van ez leírt szavainkkal is. Ennek fényében értelmezhető a fenti cím, és ajánlott olvasmány ez a
cikk.

A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr28301765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása