nov 15 2009

Nem halt meg, csak aluszik?

Amint látjátok, az előző bejegyzés valamikor szeptember végén volt. Azóta semmi. Ennek egy oka van és rengeteg ürügye. Az ürügyek lényegtelenek, az ok a fontos: most ennyi volt. Többször is nekifutottunk, de nem sikerült egy épkézláb bejegyzést írni. Alkotói válság, egy korszak vége a blogolásban, pihenés a fellendülés előtt - döntsétek el ti, minek értelmezhető. Mostanság nem fogunk írni, de a blogot nem szüntetjük meg. Az archívum is értékes, és a remény is ott van, hogy valamikor újra beindulunk.

Addig, ha valamit olvasni akartok tőlünk, megtalálhatjátok néhány írásunkat egy kicsit más jellegű oldalon://refkozelet.blogspot.com/ Ez az oldal más, mint a mi blogunk, de ott is találtok morfondírra alkalmas írásokat.

A blogfeltámadás reményében:

Bellajazz és Szjaki

 

Ui: Köszönjük, hogy olvastatok minket, reméljük nemcsak önmutogatás volt ez a pár írás, hanem némi értékfelvillantás is.


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr931526126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2010.01.25. 16:26:18

Én azért örülnék, ha ez a blog feltámadna. Téma akadna elég. :0)
süti beállítások módosítása