júl 07 2008

Melegfelvonulás - először és utoljára

{mert mindenki erről beszél. én csak most...}

1. Ténymegállapítás. Annyi történt, hogy a felvonuló töredéket (értsd: a homoszexuális kisebbség extrém, magamutogató, akár másokat sértő töredékét) egy másik töredék (értsd: az erőszakra képes agyatlan kisbbség aktivizált töredéke) megtámadta. Ez nem helyes...

2. Imperatívusz. Engem anyukám még gyerekkoromban arra tanított, hogy azt, aki nem tetszik, akivel nem értek egyet, aki az enyémmel ellentétes álláspontot képvisel, nem szabad bántani. Ehhez most is tartom magam. (Keresztyén hitem ebben meg is erősített.) Ez persze nem azt jelenti, hogy mindent/mindenkit el kell fogadni. Hovatovább hitem és neveltetésem azt mondja, hogy meg kellett volna védenem, ha ott vagyok, azokat, akikkel nem értek egyet (akik, tavalyhoz hasonlóan nem törődtek vallásos érzékenyégemmel - lásd:transzparens, melyen ez állt: Jézusnak is két apukája volt.)

3. Következmény, felelősség. A Köztársaság által fenntartott rendfenntartó erőknek kellett volna megvédeni a meleg töredéket az agyatlanoktól. Felelősök: rendőrkapitány, miniszter, miniszterelnök, szóval a szokásos.

4. Böszmeség. Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrnak betellt a pohár... Erre inkább nem írok semmit.

5. The show must go on. Ami jön: porhintés, figyelemelterelés, a dolog fel/kihasználása, szóval a szokásos.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr87557459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása