feb 02 2008

Ön dönt... - egy apró megjegyzés

Már vártam ezt a bejegyzést. Szembe kell néznünk a rideg tényekkel, amit LaBandi alább írt. Azonban egy fontos megjegyzésem/kiegészítésem van. A nagy gond nem is a papok/lelkészek kérdése. Csak egy-két rendőr olyan rosszindulatú, hogy mindenáron meg akarja büntetni az egyházi alkalmazottakat, a legtöbb jóindulatú, és szemet huny a dolog felett, mert nem a lelkészek okoznak halálos balesetet totál berúgva. Ezen felül a legtöbb a falusi lelkész, ők pedig főleg alacsony forgalmú utakon járnak.
Az igazi gond az, hogy nálunk, protestánsoknál a lelkészen kívül a gyülekezeti tag is iszik bort az úrvacsora alkalmával. Ő pedig nem mondhatja, hogy pap vagyok. Velük mi lesz?

Igaz, volt rosszabb is, mikor oroszlánok elé vetették őseinket, de jogsi nélkül ma igen nehéz létezni. Bízom az igazoltató rendőrök jóindulatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr94322606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása