jan 26 2008

Klerikális reakció - Három politikailag nem korrekt kismalacról...

Tudjuk, jól, akármit nem mondhatunk, nem írhatunk, mert az sérti valakinek az érzékenységét, jogait, milyenségét, világnézetét stb.

Vagy...





Lehet, hogy nekik nem is sérti, de bizonyos emberek úgy akarnak hallgatásra bírni, hogy nemlétező sérelmeket használnak mind szükebb karanténnak?! Hogy vannak egyesek, akik már túlreagálják az egészet? Mint ahogy Angliában, ahol egy, a három kismalac alapján íródott mese nem kapott díjat, mert - állítólag - sértheti egyesek érzéseit!!!



Már látom, ahogy indexre teszik a Grimm fivérek munkáit, mert mondjuk sérti a homoszexuálisokat az, hogy a herceg a Hamupipőkében miért CSAK nők lábára próbálja fel az ottfelejtett cipellőt. Meg a Piroska és a farkas zavarja a Greenpeace-t, ugyanis a szakszerű sebészeti beavatkozás helyett legyilkolják a farkast!
Mégegyszer, disznóság döbbenet...



És...

Az én jogaimat - a szörnyű kirekesztő kategória vagyok: magyar (-Döbbenet, kimondta!!!), heteroszexuális (-Eszméletlen, szörnyű, undorító!), keresztyén (-Azt a szemét gyűlöletkeltő, kirkesztő, reakciós formáját!) - ki védi meg? Az én érzelmeimet ki óvja? Ja, hogy nekem türelmesnek, nyitottnak, elfogadónak kell lenni, mégha mocskolják azt, ami nekem szent és sérthetetlen, akkor is (lásd: feszület a vizeletben stb.)?!

Az a baj, hogy amíg ilyen álproblémákra fecsérelnek egyesek energiákat, a valódi kirekesztéssel, megalázással nem tudnak foglalkozni!


Végül, a kattintás után egy szörnyű és üldöznivaló, kirekesztő videót találtok a kilencvenes évekből!


A bejegyzés trackback címe:

https://preka.blog.hu/api/trackback/id/tr95312604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása